Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Glas

Lav-energiglas

Lavenergiglas fremstilles ved, at der nedstøbes en næsten usynlig hinde i glasset. Denne belægning kaster varmestråling retur til rummet, men slipper solens varmetilførsel udefra uhindret ind. Det betyder, at udover en varmebesparelse opnås der også en højere overfladetemperatur på glasset. Der føles derfor ingen kulde og trækgener omkring vinduer og døre med lavenergiglas. Varmetabsværdien for glas opgives i U-værdier. Jo lavere denne værdi er, des bedre er isoleringsværdien.
 

Koblede vinduer

Koblede vinduer med almindeligt glas har en U-værdi på ca. 2,8. Vælges der lavenergiglas i den indvendige ramme, forbedres isoleringsevnen væsentligt, og der opnås en U-værdi på ca. 1,8 selv ved sprossevinduer med mange små glasfelter.
 

Koblede vinduer Super

Koblede vinduer kan også leveres med termorude i den indvendige ramme og 1 lag glas udvendigt. Her opnås en U-værdi på 1,1 med en lavenergi-termoglas.
 

Lydglas

Er der behov for ekstra god lyddæmpning, anbefaler vi, at der monteres lydglas. Lydglas består af 2 stykker glas med hver sin tykkelse. Glassene svinger derfor uens og bryder lyden.
 

Råglas/ornamentglas

Der kan vælges mellem flere typer og mønstre.
 

Sikkerhedsglas

Ved sikkerhedsglas er glasset enten hærdet eller lamineret.
Lamineret glas er to sammenlimede glas, vilket bevirker at glasset ikke "falder ud" hvis det slås i stykker og man opnår derved en indbrudshæmmende virkning.
 
Hærdet glas er som navnet siger hærdet, vilket bevirke at det bliver vanskeligt at slå i stykker og hvis det sker går det i 1000-vis af små stykker og man opnår derved en personlig sikkerhed.
 

Solafskærmende glas

Er der store ruder mod syd, hvor solens energitilførsel ønskes reduceret, kan der vælges forskellige solafskærmende glastyper.
 
 
Læs her om glastyper, rengøring af glas, fejl i glas og meget mere.