Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Koblet

Har du et gammelt hus, der gerne skal energisikres uden at ændre på husets udseende? Så er vinduer med koblede rammer perfekte. Koblede vinduer består af to rammer, der er monteret uden på hinanden. Begge rammer er monteret med enkeltglas, det indvendige glas er energiglas. Dette giver en god lyddæmpning og en stor isoleringsværdi og dermed energibesparelse.
 
De koblede rammers smalle sprosser giver en nostalgisk fremtoning, der gør, at vinduerne er optimale til at bevare husets gamle stil fx. ved byfornyelse og fredede huse. Samtidig er glasset kittet med en speciel hvid gummifuge, som ikke har linoliekittens uheldige egenskaber med at revne og slå fra efter kun få år. Den hvide gummifuge holder i mange år og er nem at overmale og samtidig understreges husets nostalgiske præg.
 
Alle terrassedøre kan udføres i denne profil, dog med untagelse af døre med fyldning og døre som der skal lukke indad, disse kan udføres i Koblet Super.
 
Facadedøre egner sig ikke som koblede døre, her anbefales Palæ.