Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Overfladebehandling

AQUAflex SERIE 2600

Vi anvender 2ØKO systemet (fler-trins malingssystem) til overfladebehandling af vinduer og døre. Overfladen bliver stærk og kræver derfor mindre vedligeholdelse. Alligevel anbefaler vi efterbehandling ca. hvert 5. år.

Med 2ØKO systemet opnår man en ensartet diffusionsåben overflade af høj kvalitet. Lagtykkelsen er 80-100 my, og det betyder, at produktet opnår en god beskyttelse mod vejrligets hårde belastning - ikke mindst solens UV-stråler. Vintechs 2ØKO overfladebehandling har de fordele, at:

Behandlingen er på en ren og tør oveflade, inden produktet kommer i kontakt med fugt og vejrliget.
Behandlingen kommer ind bag beslag og helt ind i false på karme og rammer.

Kombinationen af en diffusionsåben behandling, hvor træet kan ånde og en ensartet lagtykkelse, giver en overfladebehandling af høj kvalitet med en flot finish. 

Miljøvenligt
2ØKO systemer er miljøvenlige - deraf navnet. Alle væsker, der anvendes i systemet, er vandbaserede og skånsomme mod miljøet.
 
Der kan vælges mellem 9 forskellige standardfarver. Alternativt kan leveres i specialfarve efter RAL eller NCS nr., mod mindre tillægspris.
 
Overfladebehandling med Aquatop er som følgende:
 
 
Bemærk: Farverne er en skærmteknisk gengivelse - farvenuancen på leverede produkter kan afvige fra de viste farver.
 

Standard behandlingsmåde for Træ- og Træ-Alu elementer (2-ØKO behandling)

  1. Grundbehandling med Teknos primer 2907
  2. Spartling og mellemslibning
  3. En gang færdigmaling med Aquatop serie 2600.
 
Se mere om maling her.