Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Palæ

Et palævindue med wienersprosser er særdeles velegnet til et hus, hvor du ønsker en facade med et klassisk, elegant eller hyggeligt udtryk. Wienersprosserne er smalle og elegante og understøtter bygningens oprindelige kvalitet samt fremtoning. Palævinduet fås i alle størrelse og kan kombineres med forskellige varianter af wienersprosser – så vinduet passer perfekt til dit hus.
 
Palævinduet er nemt at vedligeholde, både når det gælder pudsning, anden rengøring og efterbehandling. Dette skyldes, at sprosserne er limet på hver side af glasset, hvilket dog ikke kan ses med det blotte øje.
 
Derfor er palævinduet et rigtig godt alternativ til vinduer med koblede rammer – de er elegante, klassiske og har samtidig et moderne vindues mange fordele.
 
Alle døre kan udføres i denne profil.

 

 

 
Se snittegninger, døre