Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Valg af træsorter

Fyr kernetræ

Intet vindue er bedre end det træ, det er lavet af. Derfor anvender Vintech kvalitetstræ med 90 % kernetræ i udadvendte dele - i henhold til VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser for fremstilling af vinduer og yderdøre. 
Træet har tætte åreringe og et harpiksindhold, der yder naturlig beskyttelse mod råd og svamp.
For at opnå den bedste formstabilitet og kvalitet anvender Vintech fingerskarret træ. Det betyder, at stort set alle knaster og andre dårlige dele af træet bliver skåret væk.
 
Fyrretræselementer leveres fra Vintech færdigbehandlet med en industriel overfladebehandling, eller ubehandlet til videre behandling.
 
Færdigbehandlede elementer efterbehandles efter 4 til 5 år.
 

Mahogni

Vintech bruger udelukkende specielsorteret Sipo mahogni som har en vægtfylde på mere end 550 kg. pr. m3. Mahogni har fra naturens side et meget høj indhold af forskellige olier og salte som gør, at den er meget modstandsdygtig overfor angreb mod råd og svamp.
 
Mahognielementer leveres altid oliebehandlet, og efterbehandles ca. en gang
årligt med hårdttræsolie.