Palæ og slotsejendomme

Vinduer fra Vintech

Hent snittegning af vinduer

Et palævindue med wienersprosser er særdeles velegnet til et hus, hvor du ønsker en facade med et klassisk, elegant eller hyggeligt udtryk. Wienersprosserne er smalle og elegante og understøtter bygningens oprindelige kvalitet samt fremtoning. Palævinduet fås i alle størrelse og kan kombineres med forskellige varianter af wienersprosser – så vinduet passer perfekt til dit hus.

Palævinduet er nemt at vedligeholde, både når det gælder pudsning, anden rengøring og efterbehandling. Dette skyldes, at sprosserne er limet på hver side af glasset, hvilket dog ikke kan ses med det blotte øje.

Derfor er palævinduet et rigtig godt alternativ til vinduer med koblede rammer – de er elegante, klassiske og har samtidig et moderne vindues mange fordele.

Alle døre kan udføres i denne profil.


– brochure fra Vintech

Palæ

Klik for stor størrelse

Overblik over vinduer og døre

Det kan være svært at vælge det helt rigtige vindue eller den rigtige dør, og det store udvalg gør det heller ikke nemmere. Få et overblik over vinduer og døre fra Vintech, og har du spørgsmål eller svært ved at finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Elementoversigt

Er det svært at vælge?

Om du skal have trævinduer, vinduer med koblede rammer eller traditionelle vinduer og døre, hjælper og rådgiver vi dig. Vi tager dine behov og husets udformning i betragtning, og herfra vurderer vi, hvilken løsning, der praktisk og arkitektonisk passer bedst til bygningen.

Kontakt os

vintech-01.jpg
vintech-02.jpg
vintech-03.jpg
vintech-04.jpg
vintech-05.jpg
vintech-06.jpg
Dansk Vindues Verifikation logo
CE logo
Vindues Industrien logo