Koblet

Vinduer med koblede rammer fra Vintech

Hent snittegning af vinduer

Har du et gammelt hus, der gerne skal energisikres uden at ændre på husets udseende? Så er vinduer med koblede rammer perfekte. Koblede vinduer består af to rammer, der er monteret uden på hinanden. Begge rammer er monteret med enkeltglas, det indvendige glas er energiglas. Dette giver en god lyddæmpning og en stor isoleringsværdi og dermed energibesparelse.

De koblede rammers smalle sprosser giver en nostalgisk fremtoning, der gør, at vinduerne er optimale til at bevare husets gamle stil fx. ved byfornyelse og fredede huse. Samtidig er glasset kittet med en speciel hvid gummifuge, som ikke har linoliekittens uheldige egenskaber med at revne og slå fra efter kun få år. Den hvide gummifuge holder i mange år og er nem at overmale og samtidig understreges husets nostalgiske præg.

Alle terrassedøre kan udføres i denne profil, dog med untagelse af døre med fyldning og døre som der skal lukke indad, disse kan udføres i Koblet Super.

Facadedøre egner sig ikke som koblede døre, her anbefales Palæ.


– brochure fra Vintech

Koblet

Klik for stor størrelse.

Overblik over vinduer og døre

Det kan være svært at vælge det helt rigtige vindue eller den rigtige dør, og det store udvalg gør det heller ikke nemmere. Få et overblik over vinduer og døre fra Vintech, og har du spørgsmål eller svært ved at finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Elementoversigt

Er det svært at vælge?

Om du skal have trævinduer, vinduer med koblede rammer eller traditionelle vinduer og døre, hjælper og rådgiver vi dig. Vi tager dine behov og husets udformning i betragtning, og herfra vurderer vi, hvilken løsning, der praktisk og arkitektonisk passer bedst til bygningen.

Kontakt os

vintech-01.jpg
vintech-02.jpg
vintech-03.jpg
vintech-04.jpg
vintech-05.jpg
vintech-06.jpg
Dansk Vindues Verifikation logo
CE logo
Vindues Industrien logo