Kvalitet og garanti

Sikkerhed for en kontrolleret kvalitet

Som medlem af vinduesindustrien er Vintech tilsluttet Dansk Vindues Certificering, DVV, hvilket giver dig sikkerhed for en kontrolleret kvalitet. Dansk Vindues Certificering er et helt uafhængigt kontrolorgan, der er tilknyttet Teknologisk Institut, og en tilslutning til DVV betyder, at der to gange om året bliver gennemført en systematisk kontrol af virksomhedens produkter og kvalitetsstyring.

Under DVC-ordningen stilles krav til producenterne om bl.a. ledelse og kvalitetsstyring, produkternes konstruktion, materialekvalitet og arbejdsudførelse. Hvis du ønsker nærmere oplysninger om DVV og de krav, der stilles til DVV-mærkede produkter, så klik ind på Internettet på adressen: www.dvc-vinduer.dk

Garantiordning, din sikkerhed

Vinduesindustrien, har sammen med bl.a. Byggeriets Arbejdsgivere og Træet Arbejdsgiverforening etableret denne garantiordning, der sikrer den enkelte forbruger dækning for op til kr. 100.000.

Garantiordningen er en "overbygning" på de fælles garantibestemmelser, der er nærmere beskrevet i den 5 ÅRS GARANTIERKLÆRING.

Hvis der mod forventning skulle vise sig fejl eller mangler ved et vindue eller en yderdør, er forbrugeren sikret gennem den etablerede garantiordning i de tilfælde, hvor leverandøren ikke kan - eller vil foretage en afhjælpning eller udskiftning.

Det er Byggeriets Ankenævn, som behandler klagesager, så forbrugeren er sikret en uvildig og professionel sagsbehandling. Garantien er gældende i en periode på 5 år fra leveringen.

Ved at handle med Vintech Vinduer & Døre kan du altså være sikker på:

  • at kvaliteten opfylder kravene i DVV-ordningen.
  • at garantien er i orden.
  • at der er sikkerhed for kvaliteten.

 

Vintech lever op til kravene for CE mærkning

Pr. 1. februar 2010 træder nye mærkningsregler i kraft på vinduesmarkedet. Det betyder, at alle producenter skal mærke deres vinduer med det kendte CE-mærke. Vinduer, der ikke er CE-mærket, må ikke sælges eller bruges.
> Se og download Certifikaterne
> Læs mere om CE-mærket
> Erhvervs- og Byggestyrelsen


– brochure fra Vintech

Overblik over vinduer og døre

Det kan være svært at vælge det helt rigtige vindue eller den rigtige dør, og det store udvalg gør det heller ikke nemmere. Få et overblik over vinduer og døre fra Vintech, og har du spørgsmål eller svært ved at finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Elementoversigt

Er det svært at vælge?

Om du skal have trævinduer, vinduer med koblede rammer eller traditionelle vinduer og døre, hjælper og rådgiver vi dig. Vi tager dine behov og husets udformning i betragtning, og herfra vurderer vi, hvilken løsning, der praktisk og arkitektonisk passer bedst til bygningen.

Kontakt os

vintech-01.jpg
vintech-02.jpg
vintech-03.jpg
vintech-04.jpg
vintech-05.jpg
vintech-06.jpg
Dansk Vindues Verifikation logo
CE logo
Vindues Industrien logo