Om Vintech

Specialfremstilling af vinduer og døre til alle bygningstyper – nye som gamle, store som små

Vintech er en mindre fynsk vinduesfabrik grundlagt 1979 i Ørbæk, der fremstiller døre og vinduer til alle bygningstyper. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring i specielle løsning og kan derfor producere vinduer til de fleste ejendomme – lige fra godser, palæer, slotte og store boligkomplekser til skoler, moderne parcelhuse og flere hundrede år gamle bondehuse opført i bindingsværk.

Dansk produceret kvalitet

Kvaliteten har gennem årene været det faste omdrejningspunkt i Vintechs produktion – det gælder både for vores håndværk med sans for detaljer og råmaterialer, og ikke mindst i samarbejdet med vores kunder.

Læs om garanti


Vintech fremstilller døre og vinduer til både nybyggeri og renovering

Om du skal have trævinduer, vinduer med koblede rammer eller traditionelle vinduer, hjælper og rådgiver vi dig. Vi tager dine behov, husets udformning og ikke mindst alder i betragtning, og herfra vurderer vi, hvilken løsning der praktisk og arkitektonisk passer bedst til bygningen.

Det specielle er hverdag for os.


– brochure fra Vintech

Overblik over vinduer og døre

Det kan være svært at vælge det helt rigtige vindue eller den rigtige dør, og det store udvalg gør det heller ikke nemmere. Få et overblik over vinduer og døre fra Vintech, og har du spørgsmål eller svært ved at finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Elementoversigt

Er det svært at vælge?

Om du skal have trævinduer, vinduer med koblede rammer eller traditionelle vinduer og døre, hjælper og rådgiver vi dig. Vi tager dine behov og husets udformning i betragtning, og herfra vurderer vi, hvilken løsning, der praktisk og arkitektonisk passer bedst til bygningen.

Kontakt os

vintech-01.jpg
vintech-02.jpg
vintech-03.jpg
vintech-04.jpg
vintech-05.jpg
vintech-06.jpg
Dansk Vindues Verifikation logo
CE logo
Vindues Industrien logo